Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 320 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 260pk +23.2%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz C is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C zult u merken dat uw Mercedes-Benz C veel soepelder gaat door Mercedes-Benz C chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz C meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz C 320 CDI 211pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.