Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 32 amg 354pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 354pk 375pk +5.9%
Koppel 450nm 480nm +6.7%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz C is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mercedes-Benz C vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz C veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz C meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • De beste Mercedes-Benz Cchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 32 AMG 354pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Isuzu zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.