Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 250 cdi 204pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz C is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Mercedes-Benz C vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mercedes-Benz C heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk zult u merken dat uw Mercedes-Benz C veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz C tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Mercedes-Benz C 250 CDI 204pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 250 CDI 204pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Cadillac
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.