Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 220 cdi 163pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz C is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk gaat u merken dat uw Mercedes-Benz C veel lekkerder rijdt door Mercedes-Benz C tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Mercedes-Benz Ctuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk!

Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz C 220 CDI 163pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.