Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 220 cdi 143pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 176pk +23.1%
Koppel 315nm 380nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Mercedes-Benz
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz C 220 CDI 143pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz auto dus even kwijt.