Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 200 cgi 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 220pk +19.6%
Koppel 270nm 380nm +40.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1796 CC
Type ecu Bosch MED17 & Siemens/Continental SIM271DE
Compressieverhouding 9,3 : 1
Boring X slag 82,0 X 85,0 mm
Motornummer M271 DE18 EVO

Mercedes-Benz tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz C een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Mercedes-Benz C chip tunen. Je Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Mercedes-Benz Cchiptuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk ECU niet te ontmantelen.

Je Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk. Je Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz C 200 CGI 184pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Ferrari motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.