Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 200 cdi 102pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 151pk +48%
Koppel 235nm 347nm +47.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk. Je Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk genoemd. Je Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 200 CDI 102pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.