Mercedes-Benz C 180 K – 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 180 k – 143pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 180 K – 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 155pk +8.4%
Koppel 220nm 240nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Mercedes-Benz C 180 K – 143pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz C gaat u merken dat uw Mercedes-Benz C veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz C tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz C 180 K – 143pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Mercedes-Benz C 180 K – 143pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz C 180 K – 143pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 180 K – 143pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz C 180 K – 143pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C 180 K – 143pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz C 180 K – 143pk tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz C 180 K – 143pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz C 180 K – 143pk is een veelvoorkomende manier om je Mercedes-Benz C 180 K – 143pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz C 180 K – 143pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz C 180 K – 143pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz C 180 K – 143pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 180 K – 143pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz C 180 K – 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz C 180 K – 143pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Jaguar tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.