Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz b 160 cdi 90pk

Stage 1 Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 135pk +50%
Koppel 220nm 310nm +40.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID307 & Siemens/Continental SID310
Compressieverhouding 15,5 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer OM607 DE 15 LA

Mercedes-Benz tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk auto chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz B kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance
 • Sportiever geluid uit uw Mercedes-Benz
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz B 160 CDI 90pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Rolls Royce
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.