Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 35 amg 306pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 306pk 330pk +7.8%
Koppel 400nm 490nm +22.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Mercedes-Benz Atuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 35 AMG 306pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz A 35 AMG 306pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.