Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 200 turbo 193pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 193pk 225pk +16.6%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz A chip tunen. Je Mercedes-Benz A zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Goede Mercedes-Benz Achiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz A 200 Turbo 193pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.