Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 200 cgi 156pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 156pk 175pk +12.2%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz A kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Mercedes-Benz A chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz Atuning files in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz A 200 CGi 156pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz A 200 CGi 156pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.