Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda mpv 2.0 citd 136pk

Stage 1 Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk. Je Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningMazda MPV 2.0 CiTD 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk. Zonder de Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk!

Stage 2 Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk genoemd. Je Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mazda MPV 2.0 CiTD 136pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mazda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.