Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 2 1.5 skyactiv-g 90pk

Stage 1 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 148nm 158nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw Mazda
 • Meer koppel uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mazda auto.

Daarom is je Mazda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda auto en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.