Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 2 1.5 skyactiv-g 75pk

Stage 1 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 148nm 158nm +6.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk?

De standaard software in de ecu van uw Mazda 2 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mazda 2 zult u merken dat uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk veel lekkerder rijdt door tuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk. Je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk​
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk
 • Geluid klinkt beter uit uw Mazda

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk?​

Voor stage 1 chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk!

Chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Genesis externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mazda doen.