Mazda 2 1.3i 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda 2 1.3i 75pk

Stage 1 Mazda 2 1.3i 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 82pk +9.3%
Koppel 121nm 133nm +9.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Mazda 2 1.3i 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mazda 2 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda 2 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Mazda 2 1.3i 75pk. Je Mazda 2 zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken uit uw Mazda
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMazda 2 1.3i 75pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mazda 2 1.3i 75pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mazda 2 1.3i 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mazda 2 1.3i 75pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mazda 2 1.3i 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda 2 1.3i 75pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mazda 2 1.3i 75pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mazda 2 1.3i 75pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Mazda 2 1.3i 75pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Mazda 2 1.3i 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda 2 1.3i 75pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mazda 2 1.3i 75pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mazda 2 1.3i 75pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mazda 2 1.3i 75pk aanpassen. Zonder de Mazda 2 1.3i 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mazda 2 1.3i 75pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda 2 1.3i 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda 2 1.3i 75pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mazda 2 1.3i 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda 2 1.3i 75pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mazda 2 1.3i 75pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mazda 2 1.3i 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda 2 1.3i 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Honda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mazda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mazda auto.

Daarom is je Mazda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mazda en bent u uw Mazda auto dus even kwijt.