Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati quattroporte 3.8 v8 bi-turbo trofeo 590pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Maserati auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Maserati Quattroporte heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk:​​

 • Meer koppel
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid uit uw Maserati
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk kan worden!

Verschillende vormen Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk motor tuning:

Voor het Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk chiptuning genoemd. Je Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Maserati Quattroporte 3.8 V8 Bi-Turbo Trofeo 590pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Maserati chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Maserati .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati doen.