Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Maserati quattroporte 3.0 v6 turbo 330pk

Stage 1 Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 380pk +15.2%
Koppel 500nm 600nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Maserati auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Maserati kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Maserati Quattroporte tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Maserati Quattroporte meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel uit uw Maserati
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk?​

Voor stage one chippen Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk
 • De beste Maserati Quattroportetuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Maserati Quattroporte 3.0 V6 Turbo 330pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Chevrolet zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati auto doen.