Lexus IS 220d 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lexus is 220d 177pk

Stage 1 Lexus IS 220d 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2231 CC
Type ecu Denso 175822-733 (CAN) & Denso 896xx
Compressieverhouding 15,8 : 1
Boring X slag 86,0 X 96,0 mm
Motornummer 2AD-FHV

Lexus tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lexus IS 220d 177pk?

De ecu van uw Lexus IS 220d 177pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Lexus IS vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lexus auto chiptuning.

In een paar uur kan je Lexus IS door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Lexus IS tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Lexus IS 220d 177pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lexus IS 220d 177pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lexus IS 220d 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Lexus IS 220d 177pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Lexus IS 220d 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Lexus IS 220d 177pk.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Lexus IS 220d 177pk chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lexus IS 220d 177pk kan worden!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Lexus IS 220d 177pk motor tuning:

Voor het Lexus IS 220d 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lexus IS 220d 177pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Lexus IS 220d 177pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Lexus IS 220d 177pk.

Daardoor is dit een voordelige Lexus IS 220d 177pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Lexus IS 220d 177pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lexus IS 220d 177pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Lexus IS 220d 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lexus IS 220d 177pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lexus doen.