Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport p400e 404pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 404pk 425pk +5.2%
Koppel 640nm 690nm +7.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk kan doen:

De standaard software in de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Land Rover Range Rover / Sport tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk
 • Goede Land Rover Range Rover / Sporttuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk is een geliefde methode om je Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Range Rover / Sport P400e 404pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.