Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 5.0 v8 supercharged 525pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 525pk 570pk +8.6%
Koppel 680nm 720nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Land Rover Range Rover / Sport is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk gaat u merken dat uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk veel soepelder rijdt door Land Rover Range Rover / Sport tunen. Je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk.

Hierdoor is dit een goedkope Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk.

Zo doen wij naast Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged 525pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.