Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 5.0 supercharged 510pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 560pk +9.8%
Koppel 625nm 700nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk?

De ecu software van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Land Rover Range Rover / Sport chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Land Rover Range Rover / Sport meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk​
 • Meer performance uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Land Rover auto
 • Gebruik van goede Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk tuning files
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk wordt!
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk motor tuning:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk met meer kracht, zonder dat je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk ook verschillende andere software modificaties voor Land Rover Range Rover / Sport 5.0 Supercharged 510pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Land Rover chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.