Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 4.4 sdv8 339pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 339pk 390pk +15%
Koppel 740nm 820nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Land Rover Range Rover / Sport vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk veel lekkerder gaat door chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Range Rover / Sport 4.4 SDV8 339pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Land Rover chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Land Rover .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.