Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 sdv6 hybrid 340pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 380pk +11.8%
Koppel 760nm 790nm +3.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk chiptunen?

De ecu van uw Land Rover Range Rover / Sport is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk​
 • Beter geluid uit uw Land Rover

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk.

De chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor u Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk motor tuning:

Voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk.

Zo doen wij naast Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 Hybrid 340pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Audi
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Land Rover auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.