Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 3.0 sdv6 275pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 305pk +10.9%
Koppel 625nm 675nm +8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk zult u merken dat uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk veel lekkerder gaat door chip tuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenLand Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk?​

Voor stage 1 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk. Met deze manier hoef je zelfs de Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 3.0 SDV6 275pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Dodge ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.