Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 2.7 tdv6 190pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 240pk +26.3%
Koppel 440nm 520nm +18.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk kan doen:

De ecu software van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Land Rover Range Rover / Sport vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk.

Veilige auto tuning

 • De beste Land Rover Range Rover / Sportchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Land Rover auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk chiptuning. Hierbij pas je de Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 2.7 TDV6 190pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Dacia bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover , zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.