Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover freelander 2.0 td4 112pk

Stage 1 Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 260nm 340nm +30.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk kan doen:

Het standaard programma in de Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Freelander is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Land Rover Freelander chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Land Rover Freelander meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede Land Rover Freelanderchiptuning software in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Freelander 2.0 TD4 112pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.