Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover evoque 2.2 sd4 190pk

Stage 1 Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 215pk +13.2%
Koppel 420nm 470nm +11.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Land Rover Evoque chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk motor tuning:

Voor het Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk haalt.

Deze vorm van Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk.

Zo doen wij buiten Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Land Rover Evoque 2.2 SD4 190pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Land Rover .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.