Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport p200 (2.0t) 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Land Rover Discovery Sport kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Discovery Sport zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • De beste Land Rover Discovery Sporttuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk motor tuning:

Voor het Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk met meer performance, zonder dat je Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Land Rover Discovery Sport P200 (2.0T) 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.