Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport d150 (2.0d) 150pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk?​

Voor stage one chippen Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery Sport D150 (2.0D) 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw auto dus even kwijt.