Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport 2.0 td4 180pk

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Discovery Sport is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover tuning.

Door het chippen van uw Land Rover kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Land Rover Discovery Sport tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Discovery Sport veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat chip tuning voor u Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Ferrari
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.