Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport 2.0 td4 150pk

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 380nm 470nm +23.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Land Rover Discovery Sport is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk. Je Land Rover Discovery Sport zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk​
 • Meer PK’s uit uw Land Rover

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk met meer performance, zonder dat je Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk chiptuning. Je Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Oldsmobile
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.