Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport 2.0 si4 240pk

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 440nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Land Rover
 • Meer rijplezier uit uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk wordt!

Verschillende vormen Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk. Hierbij pas je de Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk haalt.

Stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk.

Gespecialiseerde kennis over Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SI4 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.