Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery sport 2.0 sd4 240pk

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 260pk +8.3%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Land Rover Discovery Sport is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Land Rover Discovery Sport chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance uit uw Land Rover
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk kan worden!

Verschillende vormen Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk motor tuning:

Voor het Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk. Zonder de Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk!

Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Discovery Sport 2.0 SD4 240pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Smart
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Land Rover auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover auto en bent u uw Land Rover dus even kwijt.