Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover discovery 3.0 tdv6 245pk

Stage 1 Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 295pk +20.4%
Koppel 600nm 660nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Land Rover Discovery is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Land Rover Discovery met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Land Rover Discovery heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Land Rover Discovery tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Land Rover
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk kan worden!

Verschillende vormen Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Land Rover Discovery 3.0 TDV6 245pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij veranderingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover doen.