Land Rover Defender TD4 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover defender td4 122pk

Stage 1 Land Rover Defender TD4 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Defender TD4 122pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Land Rover Defender TD4 122pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Land Rover motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Land Rover Defender chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Land Rover Defender TD4 122pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Land Rover Defender zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Defender TD4 122pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Land Rover Defender TD4 122pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Land Rover Defender TD4 122pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Defender TD4 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Land Rover Defender TD4 122pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Defender TD4 122pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Land Rover Defender TD4 122pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Land Rover Defender TD4 122pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Defender TD4 122pk.

Veilige chip tuning

 • De beste Land Rover Defenderchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Land Rover Defender TD4 122pk wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Land Rover Defender TD4 122pk kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Defender TD4 122pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Land Rover Defender TD4 122pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Land Rover Defender TD4 122pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Land Rover Defender TD4 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Defender TD4 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Land Rover Defender TD4 122pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Land Rover Defender TD4 122pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Defender TD4 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Defender TD4 122pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Defender TD4 122pk chiptuning. Je Land Rover Defender TD4 122pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Defender TD4 122pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Land Rover Defender TD4 122pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Land Rover zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Land Rover auto doen.