Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover defender d250 (2.0d) 250pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Land Rover Defender vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw Land Rover auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Land Rover Defender chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenLand Rover Defender D250 (2.0D) 250pk?​

Voor stage one tunen Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • De beste Land Rover Defendertuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Land Rover Defender D250 (2.0D) 250pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jaguar ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.