Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 1.3 multijet 70pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 85pk +21.4%
Koppel 180nm 220nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk?

Het standaard programma in de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk ecu van uw Lancia Ypsilon is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Lancia kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk?​

Bij stage één chippen Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Lancia Ypsilontuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk OBD chiptuning

OBD tuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk is een populaire methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk. Zonder de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk. Hierbij pas je de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk haalt.

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 70pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.