Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia thema 3.0 mjet 190pk

Stage 1 Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 270pk +42.1%
Koppel 440nm 630nm +43.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Lancia kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Lancia Thema chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk kan worden!
 • Goede Lancia Thematuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Lancia Thema 3.0 Mjet 190pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk chiptuning genoemd. Je Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Thema 3.0 Mjet 190pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Thema 3.0 Mjet 190pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Lancia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.