Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia phedra 2.0 jtd 110pk

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 132pk +20%
Koppel 250nm 295nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk?

De ecu van uw Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Lancia Phedra door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Lancia
 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk tuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk motor tuning:

Voor het Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk met meer performance, zonder dat je Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk.

Specialistische Lancia Phedra 2.0 JTD 110pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Chrysler zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.