Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia kappa 2.4 jtd 140pk

Stage 1 Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 168pk +20%
Koppel 310nm 370nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Lancia kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Lancia Kappa is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk is een populaire manier om je Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk chiptuning genoemd. Je Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Lancia Kappa 2.4 JTD 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Genesis bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto en bent u uw Lancia auto dus even kwijt.