Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lamborghini urus 4.0 v8 bi-turbo 650pk

Stage 1 Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 650pk 720pk +10.8%
Koppel 850nm 1000nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700800

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk ecu van uw Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Lamborghini Urus vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lamborghini auto tuning.

In enkele uren kan je Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Lamborghini Urus veel soepelder gaat door Lamborghini Urus chip tunen. Je Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lamborghini Urus 4.0 V8 Bi-Turbo 650pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Jaguar
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lamborghini chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Lamborghini .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.