Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia soul 1.6 t-gdi 204pk

Stage 1 Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 220pk +7.8%
Koppel 265nm 325nm +22.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Kia Soul met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Kia Soul is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Kia Soul chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia auto
 • Exclusief gebruik van goede Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk motor tuning:

Voor het Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk OBD chiptuning

OBD tuning Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk. Zonder de Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Soul 1.6 T-GDI 204pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Porsche
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.