Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sorento 2.2 crdi 197pk

Stage 1 Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 225pk +14.2%
Koppel 430nm 500nm +16.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk?

De ecu software van uw Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Kia Sorento met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Kia Sorento chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Kia Sorento meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Kia
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk motor tuning:

Voor het Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk.

Daardoor is dit een voordelige Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Kia Sorento 2.2 CRDi 197pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rolls Royce ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.