Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.6 t-gdi 204pk

Stage 1 Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 230pk +12.7%
Koppel 265nm 320nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Kia Ceed is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Ceed zult u merken dat uw Kia Ceed veel soepelder rijdt door Kia Ceed tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk ECU niet te ontmantelen.

Je Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk.

Zo doen wij buiten Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Ceed 1.6 T-GDi 204pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Isuzu externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.