Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 285nm 350nm +22.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Kia Ceed meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen uit uw Kia
 • Harder geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Kia Ceedtuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk haalt.

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk.

Zo doen wij naast Kia Ceed 1.6 CRDi 136pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Kia auto dus even kwijt.