Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia carnival 2.9 crdi 185pk

Stage 1 Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 215pk +16.2%
Koppel 343nm 410nm +19.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Carnival veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningKia Carnival 2.9 CRDi 185pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk
 • Gebruik van goede Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor u Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Carnival 2.9 CRDi 185pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.