Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.6 jtdm 115pk

Stage 1 Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Jeep Renegade vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk gaat u merken dat uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk veel lekkerder gaat door Jeep Renegade tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk​
 • Meer performance uit uw Jeep
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk.

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk.

Hierdoor is dit een voordelige Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk!

Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Renegade 1.6 JTDm 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.