Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.4 multiair 140pk

Stage 1 Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep auto tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Jeep Renegade tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk
 • Meer performance
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Renegade 1.4 Multiair 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mazda
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.