Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep renegade 1.3 multiair turbo 180pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk?

De ecu software van uw Jeep Renegade is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Renegade 1.3 Multiair turbo 180pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Hyundai
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij veranderingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.